Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

A Vértes Agorája Programok

 
Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: info@avertesagoraja.hu

Telefonszám:   +36 34 688 100

Részletes leírás

A Vértes Agorája az Agora Nonprofit Kft. divíziójaként Tatabánya és térsége közösségi-közművelődési életét szervezi, segíti.

A Vértes Agorája olyan közművelődési-kulturális központ, amely munkájának középpontjában a közösség- és közönségszolgálat, a kulturális értékközvetítés és értékteremtés áll. Korszerű környezetben támogatja, menedzseli az alkotó embereket, az alkotóműhelyeket céljaik megvalósítása érdekében. Közvetíti az egyetemes és a kortárs kultúra értékeit a legszélesebb műfaji skálán. Teret ad a szórakozásnak és a szabadidő hasznos és igényes eltöltésének, a rekreációnak. Befogadja az önszerveződő közösségek és civil szervezetek programjait, helyet ad a társasági életnek, hozzájárul az emberek élethosszig tartó tanulásához. A létesítmény egyedi megrendelések alapján szolgáltatásokat nyújt az üzleti szféra számára, nemzetközi kapcsolatokat épít.

A Vértes Agorája 2014-ben Minősített Közművelődési Díjban, 2015-ös tevékenységéért pedig az országban egyedüli közművelődési intézményként Közművelődési Minőség Díjban részesült. 2017-ben a Komárom-Esztergom Megyei Príma Díjat – magyar közművelődés kategóriában – az Agora Nonprofit Kft. kapta.

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!