Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Egri Korona Borház Borfalu és Wellness Hotel

     
Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: rendezveny@koronaborhaz.hu

Cím: Demjén, HRSZ 0183/53395

Telefonszám:   +3636550341
+3636550345

Nyitva tartás:
Hétfő:   0 - 24
Kedd:   0 - 24
Szerda:   0 - 24
Csütörtök:   0 - 24
Péntek:   0 - 24
Szombat:   0 - 24
Vasárnap:   0 - 24
Részletes leírás

Az Egri Korona Borház az egri borvidéken, Egertől 13 km-re, az egerszalóki hőforráshoz vezető úton található.
A Magyarországon szinte egyedülálló technológiájú borászati vállalkozás nemcsak magas minőségű borok előállításával foglalkozik, hanem –hasonlóan a francia chateaukhoz, vagy az ausztrál winerykhez –borkóstolók és nívós szakmai rendezvények lebonyolítását, a borturizmus felvirágoztatását tűzte ki célul.

A háromszintes épület legfelső emeletén található egy 200 fő befogadására alkalmas étterem, egy 50 fős konferenciaterem,
a földszinten egy 120 fős rendezvényterem a főépület mellett lévő wellness hotelben pedig egy 30 fős szekcióterem. A termek projektorral, vetítővászonnal és flip-chart táblával felszereltek.

Éttermünk magyaros konyhájával az év minden napján várja a vendégeket, nyáron pedig a szabadtéri teraszunkon fogyaszthatják el remek ételeinket, illetve kóstolhatják meg érmes borainkat.

A Borház mellett mesés környezetben, egyedi panorámával 12 vendégház és egy wellness hotel színvonalas szobáival várja a pihenni vágyókat. Kínálatunkban mindenki megtalálja az ízlésének és igényének megfelelő szálláshelyet.

A vendégházak mellett úszómedence és termálvizes szabadtéri pezsgőfürdő, a wellness hotelben élménymedence, gyermekmedence, finnszauna, bioszauna, infraszauna, gőzkabin, aromakabin, sókamra és konditerem biztosítja a vendégek felüdülését.

Előre szervezett csoportok számára ( céges találkozók, szakmai konferenciák, meetingek, továbbképzések, turista-csoportok ) borkóstolóval egybekötött pincelátogatást, folklór előadást rendezünk. A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató csoportok számára szervezett szüreti program is. Rendezvényeink színesítését teszik lehetővé a szabadtéri sütés-főzések, bográcsozások.

Áfa (%): Szállás 18 %, Egyéb 27 %

IFA: 300 Ft/fő/éj

Lehetőségek
Teniszpálya, Biliárd, Asztalitenisz, WiFi, Parkolás, Reggeli opció, Étterem, à la carte étterem, Svédasztalos étterem, Grillezés, Fedett medence, Szabadtéri medence, Wellnessközpont, Szauna, Termálvíz, Masszázs, 24 órás recepció, Privát be -és kijelentkezés, Széf, Kert, Terasz, Napozóterasz, Játszótér, Napi takarítás, Konferencia terem, Összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, Kijelölt dohányzóhely, Nemdohányzó szobák, Légkondícionálás

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!