Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Golden Ball Club**** Győr

 
Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: info@goldenball.hu

Cím: 9021 Győr, Szent István út 4.

Telefonszám:   +3696618100

Nyitva tartás:
Hétfő:   0 - 24
Kedd:   0 - 24
Szerda:   0 - 24
Csütörtök:   0 - 24
Péntek:   0 - 24
Szombat:   0 - 24
Vasárnap:   0 - 24
Részletes leírás

Győr a találkozások városa: Három európai főváros Bécs, Pozsony, Budapest és a három kisalföldi folyó Duna, Rába és a Rábca találkozási pontjában elhelyezkedő gazdag hagyományokkal, kulturális és építészeti emlékekkel rendelkező város.

A Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa**** -amely a történelmi belváros szomszédságában a sétálóutcától 200 m-re található- minden igényt kielégítő, kiemelkedően széleskörű szolgáltatásaival és magas színvonalon történő kiszolgálással próbálja megteremteni és pótolni azt a légkört és környezetet, melyet csak egy igazi, barátságos otthon melege nyújthat.

Vendéglátó és szabadidő rendszerünkben megteremtettük a mai rohanó világ ellensúlyozásának a lehetőségét. Nálunk mód nyílik a kikapcsolódásra, az aktív pihenésre és a teljes regenerációra is.

Szállodánkban mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő idillt. A város lüktető hangulata, a Győrre egész évben jellemző rendezvénysorozatok, hangulatos üzletek csupán karnyújtásnyira találhatók épületünktől, ugyanakkor a napi munka végeztével, vagy a zord hétköznapok rohanó világától megfáradva - angol kertet idéző - Eötvös parkra néző csendes szobákba visszavonulva tudnak kikapcsolódni, vagy szabadidőközpontunkban ellazulni a hozzánk ellátogatók. Házunkba érkező vendégeket a vitathatatlanul gazdag kultúrával rendelkező, melegséget, ízlésességet és eleganciát sugárzó, viktoriánus kort idéző, hamisítatlan, eredeti angol környezet fogadja.

IFA: 450,- Ft / fő / éj

Lehetőségek
WiFi, Parkolás, Reggeli opció, Bowling, Étterem, à la carte étterem, Bár, Büfé, Szobaszerviz, Fitneszközpont, Masszázs, 24 órás recepció, Poggyászmegőrzés, Kert, Terasz, Nemdohányzó szobák, Légkondícionálás

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!