Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Autóbérlés

Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: mlrentkft@gmail.com

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Mező utca 24.

Telefonszám:   +36309159783

Nyitva tartás:
Hétfő:   -
Kedd:   -
Szerda:   -
Csütörtök:   -
Péntek:   -
Szombat:   -
Vasárnap:   -
Részletes leírás

Ahhoz, hogy ki tudd bérelni az autót kauciót kell kifizetned. A kaució összege a bérelt jármű típusától függőn változik. A pontos összeget telefonon tudod megérdeklődni. A kauciót a bérleti időszak végén természetesen hiánytalanul visszakapod,amennyiben az autót késés nélkül, ugyanolyan állapotban hozod vissza, mint amilyenben elvitted.

Az autót személyesen Hajdúszoboszlón tudod átvenni, vagy pedig kérésedre az autót elszállítjuk hozzád, melynek díja 3.000 Ft körül van, az autó típusától és a távolságtól függően.

Az autót kifogástalan műszaki állapotban, lemosva, kitakarítva kapod meg, ugyanilyen állapotban szeretnénk az autót viszontlátni. Amennyiben nem volt időd, vagy módod, kitakarítani/letakarítani az autót, takarítási díjat kérünk el.

Minden 24 órát meghaladó újabb 1 óra eltelte egy újabb teljes napnak számít, a bérleti díj kiszámítása ez alapján történik. Ettől eltérni csak előre egyeztetett, és előre megállapodott feltételek mellett áll módunkban. Legfőbb célunk, hogy a bérlő elégedett legyen, ezért hajlandóak vagyunk rugalmasan kezelni az egyedi kéréseket.

Lopás esetén a bérlőnek mielőbb fel kell vennie a kapcsolatot a bérbeadóval, és értesítenie kell őt a történtekről. Egyeztetés után köteles megtenni a szükséges feljelentést az illetékes rendőrségen. A feljelentés alkalmával készült rendőrségi jegyzőkönyvet, a bérelt autó forgalmi engedélyét, valamint kulcsait, köteles minél hamarabb visszajuttatni a bérbeadóhoz.

Baleset, vagy káresemény esetén a bérlőnek mihamarabb értesítenie kell bérbeadót. Baleset esetén kötelező a baleseti kárbejelentő lap kitöltése, valamint a rendőrségi jegyzőkönyv felvétele. Szükség esetén tudunk csereautót biztosítani.

A bérleti díj tartalmazza a kötelező biztosításokat, és egyes járművek esetében a Casco biztosítás egy részét is. A biztosítás nem terjed ki gumi, felni, valamint az utasteret ért sérülésekre.

Amire szükség lesz a bérléshez:

Személy Igazolvány + Lakcímkártya

Csak érvényes iratokat fogadunk el.
Jogosítvány

Csak érvényes iratokat fogadunk el.
Adókártya

Cég esetén érvényes cégiratok is kellenek.
TB Kártya

Csak érvényes iratokat fogadunk el.
Közüzemi számla

Csak bizonyos esetekben kérjük.

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!