Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Ifjúsági Ház Nagyrábé

Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: bike2006@freemail.hu

Cím: 4173 Nagyrábé, Rétszentmiklósi u. 2/a.

Helyszín: Ifjúsági Ház Nagyrábé

Telefonszám:   +3654477334

Részletes leírás

Fő célunk a kulturált szórakozás, az érdeklődési körök erősítése, a baráti közösségek kialakulása, a fiatalok érdekképviselete.

Célul tűztük ki, hogy a közösségekben tevékenykedő fiataloknak, valamint az egész település ifjúságának kulturált szórakozási lehetőséget biztosítunk, teret adva az azonos érdeklődésű fiatalok találkozására, elősegítve ezzel a baráti közösségek erősödését.

Segítjük a fiatalok közéleti részvételének szélesítését, a település civil kezdeményezéseinek összefogását, a gyermekek és a fiatalok érdekeinek képviseletét.

Közösségfejlesztő foglalkozások, ifjúsági felmérés, tapasztalatcsere út, tréningek. Kutatás, szomszédolás, vetélkedők, kistérségi ifjúsági találkozók, kerekasztal beszélgetések.

Biztosítani és szervezni olyan, a szabadidő kulturált eltöltését, és az egészséges életmódot szolgáltató programokat, amelyek a tagság, illetve a település és kistérség fiataljai érdeklődési körének megfelelnek. Generációk együttműködésének, a fiatalok érdek képviseleti és közéleti tevékenységeinek erősítése, önszerveződésének segítése. A szervezet alkalmanként közreműködik a Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtár, valamint a Nagyrábéi Baráti Kör és Egyesület programjainak megvalósításában.

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!