Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Lézerharc Debrecen

 
Információ

Weboldal: Link megnyitása

Helyszín: Különböző egzotikus helyszínek igény szerint

Telefonszám:   0630 724 4601

Részletes leírás

Lézerharc Miskolc - Magyarország egyik legkedveltebb szórakoztató szabadidős sport tevékenysége
Hosszú leírás
A Lézerharc egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket, a csapatmunkát és nem utolsó sorban egy nagyon jó szórakozási lehetőség - mindezt jó levegőn, élménydús környezetben.

A Lézerharc a gyerekkorunkból jól ismert kidobós, számháború és bújócska keveréke, csak éppen sokkal kihívóbb, életszerűbb és kifinomultabb formában. Ötvözi a paintball és a beltéri lézer játékok előnyeit. A Lézerharcot lehet játszani akár szabadtéren, akár beltéren: erdőben, barlangban, parkban, laktanyában, nyílt terepen; elhagyott házakban, szállodák, panziók kertjeiben; sőt akár egy hétköznapi irodaházban is.

A lézerpuska infravörös fénnyel kommunikál a többi játékoson elhelyezett szenzorral. Bár lézerpuska a neve, de a puskák valójában infravörös fényt bocsátanak ki. Az infravörös fény teljesen veszélytelen, éppúgy mint a TV távirányítója. Az infravörös fény nem esik a látható fénytartományba, ezért a lövéssel egyidejűleg egy LED felvillanása imitálja a torkolattüzet.
A modern technikának köszönhetően, az egykor csak sötét pincékben használható lézeres játékpuskák már a szabadban, napfénynél is megbízhatóan működnek. Az ellenfelet akár 150 m-ről is eltalálhatod! Ez persze jóval kifinomultabb álcázást és rejtőzködést igényel a játékosok részéről. A lövéseket nem térítik el sem laza tereptárgyak (pl.: bokrok), sem az eső és a szél sem befolyásolja.
A paintball-al és az airsofttal ellentétben a Lézerharc játék során a találatokról nem alakulhat ki vita, mivel találatkor a puskába beépített elektronika automatikusan és azonnal levesz egy "életet", amit hanghatás és az "áldozat" felvillanó szenzorai is jeleznek. Ha elfogytak az életek, a puska lemerül. Újraindítani csak egy speciális kulccsal lehet, amely a játékvezetőnél van. Így a játék jókedvű marad, győzni az a csapat fog, amelyik képes együtt, csapatban dolgozni, és ügyes stratégiát választ az ellenfél legyőzésére.

Legfőbb célunk, hogy a játékosaink egy felejthetetlen élménnnyel gazdagodjanak!

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!