Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Hotel Flóra

 
Információ

Weboldal: Link megnyitása

Cím: 3300 Eger, Fürdő u. 5.

Telefonszám:   36513300

Nyitva tartás:
Hétfő:   0 - 24
Kedd:   0 - 24
Szerda:   0 - 24
Csütörtök:   0 - 24
Péntek:   0 - 24
Szombat:   0 - 24
Vasárnap:   0 - 24
Részletes leírás

Az egri Hunguest Hotel Flóra*** a gyógyvízforrások központjában, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található.
A szállodával átellenben áll a felújított impozáns Török Fürdő, amely az egykori oszmán uralom fürdőkultúráját idézi.
A vendégek a szálloda halljából közvetlenül és díjtalanul mehetnek át az Eger városi termálfürdőbe, ahol gyógy- és termálmedencék, úszómedence, víziváras gyermek élménymedence, dögönyöző várja fürdésre vágyókat. Az egri strand fedett élményfürdőjének használata szintén ingyenes.

A hotel 6 különböző méretű konferenciaterme (30-250 főig) és a 300 fő befogadású étterem kitűnő konyhájával, konferenciák, tréningek, céges rendezvények ideális célpontjává is teszi a hotelt.
A hotel gazdag szolgáltatásválasztéka, a vendégcentrikus személyzet és Eger városának egyedülálló atmoszférája garantálja, hogy az ellátogató vendégek élményekben gazdagon távoznak a Hunguest Hotel Flórából, és remélhetőleg mihamarabb visszatérnek.
A szálloda gyógyászati részlegén komplex gyógykezelést nyújtunk a reumatikus és mozgásszervi bántalmak enyhítésére. Ezen kívül népszerű wellness testkezelések, fürdők, aroma-, lávaköves- és thai masszázsok gondoskodnak a vendégek testi és lelki feltöltődéséről.

Lehetőségek
Teniszpálya, Biliárd, WiFi, Parkolás, Kerékpározás, Étterem, à la carte étterem, Svédasztalos étterem, Bár, Ételek különleges étrendűeknek, Szobaszerviz, Reggeli a szobában, Fedett medence, Szabadtéri medence, Privát strandszaksz, Wellnessközpont, Szauna, Gőzfürdő, Pezsgőfürdő, Fitneszközpont, Szolárium, Termálvíz, Masszázs, Kerékpárkölcsönző, 24 órás recepció, Zárható szekrények, Széf, Újságok, Kert, Lift

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!