Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Bihari Termálliget

Információ

Weboldal: Link megnyitása

Cím: 4100 Berettyóújfalu, Népliget u.

Helyszín: Bihari Termálliget

Telefonszám:   54 400-130

Részletes leírás

Víz alatti csoportos gyógytorna

Víz alatti gyógytornánkat elsősorban a gerinc-, váll-, a csípő- és a térdízületi kopásos megbetegedésekben, csontritkulásos gerincfájdalomban szenvedő vendégeinknek ajánljuk, mivel a víz alatt végzett tornagyakorlatok kevésbé terhelik a szervezetet, könnyebben elvégezhetőek és a sérülés veszélye is minimális. A torna kis csoportokban, szakképzett gyógytornász irányításával zajlik.

Gyógy- és frissítő masszázs

A gyógymasszázs az emberiség ősi gyógyító eljárása. Rendszeresen végzett kezelésekkel elérhető, hogy az izomzat állapota helyreálljon, az ízületek ismét rendeltetésszerűen működjenek.

Aquafitness

Új szolgáltatásunk, az aquafitness, egyesíti a víz jótékony hatásait a benne végzett mozgás élvezetével.

Finnrelax szauna

A finn szaunánk egy gyantamentes fenyőből álló helyiség, melyet vulkanikus kőzet izzításával 80-110 C fokra fűthetünk fel.


Kültéri fitnesz sarok

A kültéri fitnesz eszközeink egész Európában újdonságnak számítanak és nagy népszerűségnek örvendenek, mivel egy olyan közönséget vonzanak, akik már kinőttek a játszóterek használatából.

Kicsik és nagyok játszótere

A fejlesztés hatására létrejött, EU-s szabványoknak megfelelő játékelemekkel gazdagított játszóterünkön a legkisebbektől a már egészen nagyokig mindenki megtalálja a mozgásigényének megfelelő kikapcsolódást.


Masszázs

Túlhajszolt, megfáradt testünknek, sportban edzett izomzatunknak manapság elengedhetetlen szükséglete a masszázs. Az izmokat, a bőrt, a vérkeringést frissíti fel és az idegrendszerre is csodálatosan hat. A masszázs aktiválja a vegetatív idegrendszert, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását, enyhíti a stressz hatásait.

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!