Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Vadvirág Étterem Bogács

Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: vadviragbogacs@gmail.com

Cím: Bogács, Táncsics út 6.

Telefonszám:   0649334125
06304634085

Nyitva tartás:
Hétfő:   12:00 - 22:00
Kedd:   12:00 - 22:00
Szerda:   12:00 - 22:00
Csütörtök:   12:00 - 22:00
Péntek:   12:00 - 22:00
Szombat:   12:00 - 22:00
Vasárnap:   12:00 - 22:00
Részletes leírás

"egy hely, ahol a gyomor, és a lélek felvidul"

Hitvallás
Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal.Küldetésünk, hogy teremtsünk Bogácson egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Étterem
A belső terem, ami megjelenésében a provanszi és toszkánai vidéki stílust idézi, 40 fő befogadóképességű. Ezen kívül tavasztól őszig 50 fős fűtött terasz várja kedves vendégeinket, ahol elolvashatják napilapjainkat, fogyaszthatják jéghideg Pilsner Urquell csapolt sörünket, vagy felfrissülhetnek Pellini kávénk mellett.
vadvirág étterem hidegtál
Konyha
Ételkínálatunkban többnyire magyaros ízek a meghatározóak, köztük hal-és vadét
elekkel. Állandó étlapunk mellett az évszakhoz, jeles napokhoz vagy különleges alkalomhoz igazodó ételekkel is várjuk a hozzánk betérőt. Évszaktól függően ételeink ízesítéséhez többnyire saját fűszerkertünkben termesztett növényeket használunk. Kóstolják meg tájjellegű ételeinket, mint például a Bogácsi disznótoros káposzta és a Kapros-túrós krumpliskalács, melyeket hagyományos receptek alapján készítünk.

Borok
A kiváló ízekhez nélkülözhetetlenek a hazai borvidékek finom borai, melyek közül több pincészet kínálatából akár egy-egy pohárral is megkóstolhatnak nálunk.

Gyermekbarát szolgáltatások
Éttermünkben a gyermekek kényelmére is gondoltunk: gyermekmenü, gyerekszék, étkészlet áll „apró” vendégeink rendelkezésére. S hogy a gondos szülők is kényelmesen befejezhessék ebédjüket, rajzeszközöket, kifestőket biztosítunk a gyerekeknek.

Rendezvények
Természetesen vállaljuk zártkörű fogadások, családi ünnepek, bankettek, osztálytalálkozók, üzleti vacsorák lebonyolítását is.

Üzletpolitika
Üzletpolitikánk közepében a minőség áll. Minőség megfizethető áron.
Célunk, hogy az a vendég, aki nálunk járt, azt gondolja, hogy itt most jót ettem, jól éreztem magam és igazán odafigyeltek rám. Ide még visszajövök és másoknak is ajánlani fogom.

Kiegészítő szolgáltatások: rendezvény szervezés

Lehetőségek
Asztalfoglalási lehetőség
Étlap

Előételek

 

1. Kacsa-rilette sültpaprika krémmel, pirított bagettel 1490 Ft

2. Házilag füstölt pisztrángfilé snidlinges - tormás majonézzel, citrommal 1350 Ft

3. Tatárjárás (tatár bifsztek – padlizsán tatár – lazac tatár) 1950 Ft

4. Chilis-fokhagymás garnéla rákok olívaolajban sütve, bagettel tálalva 1750 Ft 

5. Körtehabos roston sült hízott libamájszelet, bundázott gyümölcskenyér kanapén 2150 Ft

 

Levesek

 

6. Házi májgaluskaleves zöldségekkel csészében 590 Ft

7. Tárkonyos vadragu leves csészében tálalva 980 Ft

8. Fokhagymakrém leves sajtos pirítóssal 790 Ft

9. Húsleves gazdagon kis piros fazékban 1180 Ft 

10. Matyógulyás bográcsban tálalva (marhahússal, lebbencstésztával és vargányagombával 1650 Ft

Tészták, sajtok, kímélő ételek

11. Tagliatelle tészta vargányagombával,friss petrezselyemmel 1950 Ft

12. Tejszínes gnocchi füstölt lazaccal 2250 Ft

13. Kézműves gomolyasajt grillezve, kerti salátákkal, vinegrette öntettel 1950 Ft 

14. Aszalt szilvával töltött camambert sajt panko morzsában sütve, mézes sült cikóriával és párolt rizzsel tálalva 1850 Ft 

15. Cézár saláta csirkemell csíkokkal 1650 Ft

16. Cézár saláta garnélával 2150 Ft

17. Tonhal saláta fürjtojással, parmezánnal 1750 Ft

 

Főételek

18. Roston csirkemell-torony burgonyatallérral, sajtmártással 1950 Ft

19. Fűszeres csirke szárnyak kétféle mártogatóval, sült csónakburgonyával 1950 Ft 

20. Tanyasi csirke „supreme” (bőrös mell, szárny rész), párolt zöldségekkel, fehérboros vajmártással 2650 Ft

21. Zöldfűszeres ricottával töltött csirkemell roston, koktélparadicsomos fekete spagettivel 2250 Ft 

22. Vaslapon sült hízott libamáj, bundázott gyümölcskenyérrel, tokaji borban párolt almával 4750 Ft

23. Rozé kacsamell narancsos csipkemártással, házi burgonyafánkkal 2850 Ft

24. Konfitált kacsacomb kacsamájjal koronázva, káposztás cvekedlivel körítve 2950 Ft 

25. Lazac szelet brokkolis gratin burgonyával, citromos vajmártással 2950 Ft 

26. Fogas filé szezámmagos bundában rántva, sajtmártással, grillezett zöldségekkel 2850 Ft

27. Harcsapaprikás sültszalonnás túrógombóccal 2850 Ft

28. Egészben sült pisztráng tejszínes-fokhagymás burgonyával 2450 Ft 

29. Vörösboros szarvas pörkölt, juhtúrós sztrapacskával 2450 Ft 

30. Vaddisznópecsenye sajtos vargányakalapban, erdei szedres barnamártással, burgonyafánkkal 3950 Ft 

31. Argentin marha rib-eye (rostélyos) steak, grillezett zöldségekkel, chimichurri szósszal (szósz: aprított petrezselyem, fokhagyma, sárgarépa, só, bors, borecet, olivaolaj) 5350 Ft

32. Bélszín steak „Vadvirág” módra (libamáj, barnamártás, tőkegomba, rösztiburgonya) 5500 Ft 

33. Füstölt mangalica szűzpecsenye,erdei gombás, gyöngyhagymás raguval, egészben sült burgonyával 3950 Ft

34. Lassan sült sertésoldalas paprikás burgonyapürével, kolbász chips-el 2250 Ft

35. Óriás tarja rántva, chilis babbal tálalva 1950 Ft 

36. Bogácsi toroskáposzta (apróra vágott sertéshús, savanyú káposzta, gersli, hagyományos fűszerek) 1950Ft

37. Bécsi szelet svédgomba salátával körítve 2250 Ft

38. Agyagedényben sült csülök „Vadvirág” módra (csiperke és vargányagombás zöldséges raguval, fűszeres burgonyaágyon) 2450 Ft

39. Kétszemélyes Vadvirág tál (sült oldalas, rántott sertés szelet, zöldfűszeres ricottával töltött csirkemell roston sütve, rántott gombafejek, sült hagymakarikák, párolt rizs, fűszeres burgonya) 4850 Ft

 

Savanyúságok, saláták

40. Lilahagymás paradicsom saláta 590 Ft 

41. Tejfölös-fokhagymás uborka saláta 590 Ft

42. Friss kerti saláta 690 Ft

43. Köményes káposztasaláta 490 Ft

44. Csemege uborka 490 Ft

45. Csípős almapaprika 490 Ft

 

Desszertek

46. Almás palacsinta vanília fagylalttal, karamellel csurgatva 790 Ft

47. Panna cotta trilógia – karamellás, mentás, epres 850 Ft 

48. Créme Brullée (Tojássárgájából készült krém, tetején karamellizált cukorral) 790 Ft

49. Fagylaltkehely gyümölccsel, tejszínhabbal 890 Ft

 

50. Házi túrógombóc fahéjas tejföllel 850 Ft 

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!