Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Hotel Eger&Park

 
Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: info@hotelegerpark.hu

Cím: H-3300 Eger, Szálloda u.1-3.

Telefonszám:   +36 / 36-522-221
+36 / 36-522-200,
+36 / 36-522-235
+36 / 36-522-222

Nyitva tartás:
Hétfő:   0 - 24
Kedd:   0 - 24
Szerda:   0 - 24
Csütörtök:   0 - 24
Péntek:   0 - 24
Szombat:   0 - 24
Vasárnap:   0 - 24
Részletes leírás

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára érkező vendégek számára.

A Hotel Eger**** épületében 174 szoba található. Itt működik a recepció, a wellness részleg a reumatológiai szakrendelés, a konferencia termek, a drinkbár és a játszószoba is.

A Park Hotel**** épületszárnya az első emeleten keresztül - épületen belül - közelíthető meg. 37 elegáns szállodai szoba, étterem, kávézó és szivarszalon a 20´as évek polgári hangulatában várja Vendégeinket.

Mind egyénileg utazó Vendégeink, mind a konferenciákra érkező Vendégek részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők. A pihenni, sportolni vágyóknak a közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Mellette található a népszerű strand és a gyógyvizű Török fürdő.

IFA: 450

Szobaár:
42.000 Ft/2 fő/1 éj

Lehetőségek
WiFi, Parkolás, Reggeli opció, Bowling, Minigolf, Kerékpározás, Étterem, à la carte étterem, Svédasztalos étterem, Bár, Italautomata, Ételek különleges étrendűeknek, Szobaszerviz, Reggeli a szobában, Fedett medence, Wellnessközpont, Szauna, Gőzfürdő, Pezsgőfürdő, Fitneszközpont, Szolárium, Masszázs, Kerékpárkölcsönző, 24 órás recepció, Széf, Újságok, Kert, Terasz, Napozóterasz, Közös társalgó, Játékterem, Gyerekklub, Játszótér, Gyermekfelügyelet, Vasalási szolgáltatás, Mosoda, Napi takarítás, Meeting room, Konferencia terem, Összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, Kijelölt dohányzóhely, Nemdohányzó szobák, Akadálymentesített, Lift, Légkondícionálás

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!