Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Zsálya Bisztró

Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: info@hotelaqua-eger.hu

Cím: Maklári út 9., Eger, 3300

Telefonszám:   (36) 515 338

Nyitva tartás:
Hétfő:   12:00 - 22:00
Kedd:   12:00 - 22:00
Szerda:   12:00 - 22:00
Csütörtök:   12:00 - 22:00
Péntek:   12:00 - 23:00
Szombat:   12:00 - 23:00
Vasárnap:   12:00 - 22:00
Részletes leírás

A zsálya az egyik legősibb gyógynövény. Fűszerként levesek, sültek, halak, gombás ételek ízelítőjeként használják leginkább. A Zsálya Bisztró a névválasztással valószínűleg azt szeretné hangsúlyozni, hogy a gasztronómia ezen a fokon gyógyító hatású testnek és léleknek egyaránt.

Az egri ZSÁLYA BISZTRÓ igazi gasztronómiai remekekkel, a táj jellegzetes íz világával, mindig friss, szezonnak megfelelő helyi alapanyagokból készült specialitásokkal várja vendégeit! A hely igazi meglepetése - a belvárosi elhelyezkedés ellenére - az impozáns kert, valamint nyári kerthelyiségünk/teraszunk, mely grill partykhoz, romantikus vacsorákhoz, családi-, baráti-, és vállalati rendezvényekhez, tréningekhez és összejövetelekhez kiváló helyszínként szolgálhat. Éttermünk az elmúlt években több szakmai elismeréssel is büszkélkedhet, többek között az Alexandra Étteremkalauz, a Dining Guide, valamint a Gault & Millau Étteremkalauz kritikusai által.

A jóleső szakmai elismerések mellett, természetesen a legnagyobb elismerést visszatérő-, és folyamatosan bővülő vendégkörünk jelenti. Nálunk tényleg a Vendég az első - van, lesz, marad is!

Töltsön el pár kellemes napot Eger belvárosában, az EGRI VÁR kapuitól, a fürdők világától mindössze pár perc sétára található háromcsillagos szállodánkban! Fedezze fel a város látnivalóit egy könnyed séta alkalmával, gyógyuljon és szépüljön a híres egri TÖRÖK FÜRDŐBEN, vagy az EGRI STRAND- ÉS TERMÁLFÜRDŐBEN, majd ízlelje meg a méltán híres EGRI BORVIDÉK legkiválóbb nedűit! Kóstolja meg a SZALAJKA - VÖLGY gyémántját, a szivárványos pisztrángot, a BÜKK-HEGYSÉG nagyvadjait, föld feletti és föld alatti gombáit, környék kézműves sajtjait és házi hentes-termékeit, mindezt kulináris köntösbe bújtatva!

Pihenését vagy akár munkáját, szolgáltatásainkkal és változatos programkínálatunkkal tesszük felejthetetlenné!

Lehetőségek
Elvitel lehetőség, Menü kínálat, Asztalfoglalási lehetőség

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!