Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Fenyves Étterem

Információ

E-mail: etterem@erdospuszta-clubhotel.hu

Cím: Panoráma-Diószegi út kereszteződés

Telefonszám:   +3652747444

Nyitva tartás:
Hétfő:   06:00 - 22:00
Kedd:   06:00 - 22:00
Szerda:   06:00 - 22:00
Csütörtök:   06:00 - 22:00
Péntek:   06:00 - 24
Szombat:   06:00 - 24
Vasárnap:   06:00 - 22:00
Részletes leírás

Az országban és Debrecenben egyedülállóan térítésmentes szolgáltatásaink:

A’la carte éttermi fogyasztás esetén az 5 fő fölötti társaságoknak 8 személyes kisbuszainkkal Debrecenből ingyenes transzfert biztosítunk!

Friss tepertőkrém és ali-oli pirítóssal előételként minden Kedves Vendégünknek házunk ajándéka!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a’la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján tartott állatok húsából készítjük el, így vendégeink asztalára kivétel nélkül válogatott alapanyagokból sütött-főzött specialitások kerülnek.

Amennyiben Ön nagyobb baráti társasággal, családdal – minimum 10 fő – érkezik, és előző nap leadja foglalását, a következő páratlan lehetőséget ajánljuk figyelmébe:

Kora tavasztól késő őszig hangulatos tóparti pergolánkban és az év minden napján lovas tanyánk Arbo Rendezvénytermében egyedi étlappal várjuk. Hagyja, hogy elvarázsolja ez az egyedülálló természeti környezet! Élvezze a holdvilágot, a békák kuruttyolását és a tücsökmuzsikát!

Természetesen nem feledkezünk meg az ételekhez illő ízletes nedűkről sem! A legnevesebb magyar borászok és a legkiválóbb hazai pincészetek boraival és neves pálinkaházak italaival várja az érdeklődőket. Vendéglőnk kapuja a hét minden napján – rendezvényektől függetlenül – nyitva áll a betérni vágyók előtt.

A nyitva tartás ideje alatt a beatkorszak egészét átölelő nemzetközi és magyar repertoárból alkalomhoz illő diszkrét zenét biztosítunk.

Honlapunk legújabb meglepetése: Zenedoboz. Itt böngészhet a rendelkezésünkre álló több mint 14000 - a beatkorszaktól napjainkig terjedő, kizárólag eredeti CD és bakelit lemezen szereplő – zeneszám között, és összeállíthatja azt a maximum 20 számból álló egyéni lejátszási listát, amit házunk személyre szóló ajándékaként CD formájában elkészítünk Önnek, és lehetőségeink szerint az Ön itt tartózkodása alatt igyekszünk a listán szereplő számok közül néhányat le is játszani.

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!