Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

CENTRÁL HOTEL ÉS ÉTTEREM****

 
Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: centralhotel@chello.hu

Cím: 4400 Nyíregyháza, Nyár utca 2-4.

Telefonszám:   +3642411330
+3642408710

Nyitva tartás:
Hétfő:   0 - 24
Kedd:   0 - 24
Szerda:   0 - 24
Csütörtök:   0 - 24
Péntek:   0 - 24
Szombat:   0 - 24
Vasárnap:   0 - 24
Részletes leírás

A Centrál Hotel és Étterem könnyen megközelíthető, csendes, nyugodt szálloda, a belvárosi infrastruktúra minden előnyével. A 33 szobás, 69 férőhelyes hotelben 7 standard egyágyas, 17 standard kétágyas, 2 standard franciaágyas szoba, 4 franciaágyas kislakosztály és 3 lakosztály került kialakításra. A szobák berendezése letisztult, elegáns stílust képvisel. Felszereltségük: kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, légkondicionáló, minibár, tv, telefon, wifi internetes lefedettség.

A szálloda étterme magyaros vendégszeretettel kínálja a mesterszakács által készített hazai kulinária és a nemzetközi konyha finomságait. Éttermi mester ajánlásával kóstolhatóak Magyarország legfinomabb borai, valamint a régió díjnyertes pálinkáinak széles választéka.

A wellness részleg vendég centrikus nyitva tartás mellett térítésmentesen kínál fizikai és szellemi felüdülést egy fárasztó munkanap után vagy egyszerűen csak jól megérdemelt kényeztetést, a pihenni vágyó szállóvendégeink részére. Felszereltsége: úszómedence, pezsgőfürdő, infra- és finn szauna.

Privát vagy céges rendezvények, meeting-ek, tréningek, megbeszélések, interjúk lebonyolítására konferenciatermeink rendelkezésre állnak. Befogadóképességük: 20-200 főig. Felszereltségük: légkondicionáló, projektor, vetítővászon, flipchart, kihangosítás.

A szálloda épületét – a folyamatos kiállításoknak köszönhetően – színvonalas műalkotások varázsolják valóságos ékszerdobozzá.

Lehetőségek
Parkolás, Reggeli opció, Étterem, à la carte étterem, Terasz, Napi takarítás

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!