Szobaárak |
|||
FOGLALÁS |
|||
Foglalás kezdete: | |||
Foglalás vége: | |||
Felnőtt(ek): | |||
Gyermek(ek): | |||
Név: | |||
Email: | |||
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni. | |||
Ország: | |||
Ir.szám, település: | |||
Utca, házszám: | |||
Telefonszám: | |||
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567) | |||
Fizetőeszköz:
|
|||
Megjegyzés: |
|
||
Weboldal: Link megnyitása
E-mail: info@brancseger.hu
Cím: Gárdonyi Kert 5., Eger, 3300
Helyszín: Brancs Kávé- és Borkert
Telefonszám: |
+36204450665 |
A legutóbbi Champagne kóstoló után tovább evezünk a buborékok és Spanyol borok felé.
Ezúttal Szeredi Zsolt jön el hozzánk és mesél a Spanyol Cavakról és vörös borokról, miközben mi mindet jól meg is kóstoljuk.
A Cava, vagyis a spanyol pezsgő, amely minőségmegjelöléssel rendelkezik, a (francia) méthode champenoise eljárással készül. A különbség a kettő között a szőlő kiválasztásában, a talajadottságokban, az éghajlati feltételekben rejlik. Penedés vidéke, amely a cavák 95%-át állítja elő, nyolc szélességi fokkal délre található a Champagne-t készítő régióhoz képest. Itt jóval kevesebb csapadék hull a növényekre, ami főleg tavasszal érkezik, ráadásul sokkal jobban szétoszlik, mint a francia borvidéken.
Asztalfoglalásod kérlek mindenképpen jelezd nekünk:
06204450665, info@brancseger.hu vagy itt Facebook üzenetben
Jegyár: A kóstoló ára: 4.400 Ft
Amely tartalmazza a borokat, a finom falatokat és egy palack szódát.