Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Végállomás Bistorant

 
Információ

Weboldal: Link megnyitása

Cím: 3534 Miskolc, Dorottya utca 1

Telefonszám:   0646402952

Nyitva tartás:
Hétfő:   11:00 - 23:00
Kedd:   11:00 - 23:00
Szerda:   11:00 - 23:00
Csütörtök:   11:00 - 23:00
Péntek:   11:00 - 00:00
Szombat:   11:00 - 00:00
Vasárnap:   11:00 - 21:00
Részletes leírás

..célunk egy jó bisztrókonyha, szerintünk mi is az? ...a bisztró a szomszédban, ahol ismernek ...mintha ez lenne a garanciája a minőségnek, annak, hogy szívvel-lélekkel készült a fogás: csak nekem, mint otthon!

Történetünk:
Az épület története az 1990-es évekig nyúlik vissza, amikor is a Lillafüredi Erdei Kisvasút városi végállomásának váróterméből vendéglátóhellyé alakult- innen a név: Végállomás
Amikor az épület 2011-ben felújításra került egy régen dédelgetett álmot váltottunk valóra.
Olyan éttermet álmodtunk meg,amely a franciás bisztrók hangulatát idézi meg Miskolcon. (”bistrot gastronomique” - „gasztrobisztro” - hiszen a Bistronómia az elmúlt 10 év meghatározó látványtrendje.) Szóval gondoltuk, legyen bennünk egy kettősség ami a stílusunkat adja, tehát így lett a műfajunk: Bistorant - Bistro & Restaurant /ami borbarát és sörbarát is/
Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekbe a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp ...lényegesen magasabb minőségben.
Álmunk 2011 őszén vált valóra, amikor a konyha irányítását Baranczó Attila Séf vette át.
Séfünk és csapata kitűnő szakmai hozzáértéssel olyan ételkölteményeket képes a tányérra varázsolni, amely egyedi és látványos gasztronómiai élményt nyújt.
Ragaszkodunk a friss szezonális alapanyagokhoz, a helyi és a környékbeli termelők életben tartásához.
Az adott évszak zöldségit, gyümölcseit, házi sajtokat használunk, a zöldfűszerek egy közeli kertből kerülnek ide, tiszai halász fogja a halat, mi sütjük a kenyeret. Figyelembe vesszük az ünnepeket és amit a piac kínál, ennek megfelelően váltjuk gyakran a „Séf úr ajánlatát”, amellyel kiegészítjük az a’la carte étlapot. Szezonálisan kínálunk erdei gombákat, tanyasi nyulat, zempléni bárányt, de mindig van az étlapon a feledésbe merült belsőségekből, marhanyakból vagy sertéspofából-természetesen újragondolva.
Jó minőségű alapanyagok, modern konyhai technológia, nagyfokú kreativitás, folyamatos megújulás- ez az amit a Séf Úr konyhája munkájában a legfontosabbnak tart- mindez csak lazán, spontán módon.
Egyediség, minőség, színvonal - ez a Végállomás Bistorant mottója.

Kiegészítő szolgáltatások: Gyerekbarát, Vendéglátás, Felszolgálás és Szabadtéri ülőhelyek

Lehetőségek
Elvitel lehetőség, Menü kínálat, Asztalfoglalási lehetőség
Étlap

http://vegallomasetterem.hu/etlap/

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!