Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Gyirmót Sport & Wellnes Hotel

Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: hotel@gyirmothotel.hu

Cím: 9019 Győr, Ménfői út 61/A

Telefonszám:   +36 30 876 1016

Nyitva tartás:
Hétfő:   -
Kedd:   -
Szerda:   -
Csütörtök:   -
Péntek:   -
Szombat:   -
Vasárnap:   -
Részletes leírás

A Kisalföld barokk városának, Győrnek az egyik legzöldebb övezetében a legfőbb célunk a vendégeink testi és lelki harmóniájához vezető út megteremtése. Nyugodt, csendes környezetben, saját tavunk partján biztosítjuk mindezt a hozzánk érkezők számára. Tágas, kényelmes szobákkal, séfünk ízletes ételeivel, kollégáink vendégszeretetével várjuk Önt. Ismerje meg szállodánk szolgáltatásait, fogyasszon el egy kávét a felkelő nap sugarait csodálva tavunk partján, fedezze fel a 750 éves várost és környékét, a Holt-Rába tanösvény élővilágát vagy az ország egyik legrégebb óta működő Szent Benedek-rendi monostorát.
Lazítson csapatával nálunk, ötleteljenek egy kellemes környezetben, beszélgessenek kötetlenül és ismerjék meg jobban egymást szállodánkban! Ha csapatépítéshez keres helyszínt, megtalálta! Éttermünkben lehetőség van vacsorával egybekötött bor- és pálinkakóstolóra, kültéri malacsütésre. A szálloda környezete pedig kiváló helyszíne lehet bel-, és kültéri tréningeknek. Ha pedig futball pályát bérelnének nálunk ez is lehetséges. Vegye fel a kapcsolatot velünk és mi örömmel megszervezzük a programokat!

Lehetőségek
WiFi, Parkolás, Horgászás, Kerékpározás, Túrázás, Étterem, Bár, Csomagolt ebéd, Szobaszerviz, Fedett medence, Szauna, Kerékpárkölcsönző, Széf, Kert, Terasz, Napozóterasz, Vasalási szolgáltatás, Mosoda, Napi takarítás, Fax / fénymásolás, Összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, Kijelölt dohányzóhely, Nemdohányzó szobák, Akadálymentesített, Lift, Légkondícionálás

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!