Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

Szilva Termál - és Wellnessfürdő

Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: reception@szilvafurdo.hu

Cím: 4800 Vásárosnamény, Beregszászi út 1/b.

Telefonszám:   06-45/470-180

Nyitva tartás:
Hétfő:   09:00 - 20:00
Kedd:   09:00 - 20:00
Szerda:   09:00 - 20:00
Csütörtök:   09:00 - 20:00
Péntek:   09:00 - 20:00
Szombat:   09:00 - 20:00
Vasárnap:   09:00 - 20:00
Részletes leírás

Magyarország valamennyi tájegységének képviselői szüntelenül arra törekszenek, hogy megismertessék régiójuk természeti kincseit, turizmust csábító ajánlataival, jobbnál-jobb akciós program csomagjaikkal odacsalják a látogatókat.
Nekünk, Vásárosnaményiaknak, már van jól ismert értékünk, melyet nem kell hangos szóval bemutatnunk, úgy is tudja minden hazánk fia vagy akár külföldi, mit is jelent az a szó, hogy Tisza, a Szatmár-Beregi táj leírhatatlan értéke, valamint kincsünk, a Szatmári Jonatán alma és a Szatmári Szilva fogalma.
A három folyó, a Tisza, a Szamos és a Kraszna folyó találkozásától mindössze 2 km távolságra található, közvetlenül a Kraszna folyó partján épült meg közel tizedik esztendeje a Szilva Termál- és Wellnessfürdő.
Három fedett (termál medence, vízi óvoda, úszómedence) és egy nyitott medencéjével egész évben folyamatosan fogadja vendégeit.
A 700 méteres mélységből felszínre törő 45 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos termálvíz nagy mennyiségben tartalmaz nátriumot, kloridot és szulfátot.
Hatóanyagai jótékonyan hatnak az emésztőszervi, izületi és krónikus nőgyógyászati megbetegedések kezelésére, továbbá elősegíti az érbetegségek gyógyulását.
A fürdő wellness szolgáltatásaink segítik a látogatók testi és szellemi felfrissülését.A pihentető pezsgőmedence, a nedves és száraz szauna, a gőzkabin, valamint a különféle masszázsok frissítő, méregtelenítő hatásának köszönhetően megújul a vendégek szervezete.
A Szilva Wellness és Termálfürdő számtalan kiaknázatlan regionális látnivaló, természeti kincs, turisztikai célpont kiindulója és végpontja, színtere rendezvényeknek, hang- és sportversenyeknek, koncerteknek, kulturális programoknak.


Éjszakai fürdőzés
Minden hónap első szombatján:
20:00 - 01:00

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!