Adja meg tartózkodási helyét a távolságok megjelenítéséhez:    

Szobaárak

Régió:

FOGLALÁS

Foglalás kezdete:

Foglalás vége:

Felnőtt(ek):

Gyermek(ek):

Név:

Email:
Foglalásról visszaigazoló levelet ide fogjuk küldeni.
Ország:

Ir.szám, település:

Utca, házszám:

Telefonszám:
Bármilyen probléma esetén ezen a számon keresünk (példa: +36701234567)

Fizetőeszköz:

Megjegyzés:

Foglalás elküldése!

KÁLLÓSEMJÉNI KÁLLAY KÚRIA RENDEZVÉNYTEREM

Információ

Weboldal: Link megnyitása

E-mail: info@kallaykuria.hu

Cím: 4324 Kállósemjén, Kossuth u. 94.

Telefonszám:   +36203824373
+36206178838

Nyitva tartás:
Hétfő:   -
Kedd:   -
Szerda:   -
Csütörtök:   -
Péntek:   -
Szombat:   -
Vasárnap:   -
Részletes leírás

ESKÜVŐ
A 20-as évek hangulatát idéző Kállay kúria egyedülálló helyszínt kínál azok számára, akik elegáns, de mégis családias hangulatú környezetben akarják ünnepelni életük egyik legfontosabb eseményét, az esküvőjüket.

A kúria emeletén található 120 fős bálterem a boldog békeidők hangulatát idézi, szinte azt várjuk, hogy mikor lép be az ajtón Dr. Kállay Miklós, Magyarország egykori miniszterelnöke családja és barátai kíséretében – ő volt ugyanis a kúria utolsó gazdája.

Az öt hektáros kastélykert gyönyörű kulisszát biztosít az esküvői fotók elkészítéséhez, igazán különlegessé a pillanatot egy meseautó, az eredeti 1931-es Ford A modell teszi, mely akár egy rövid, romantikus útra is elviszi az ifjú párt.

ESKÜVŐI FOTÓZÁS
A Kállay-kúria kiállításában, az öt hektáros park területén, illetve az 1931-es Ford-A modellel is megvalósítható a fényképezkedés ezen a felejthetetlen napon.

CSALÁDI RENDEZVÉNY
Szívesen vállaljuk név és születésnapok, házassági évfordulók, eljegyzések szervezését és lebonyolítását. A programszervezésben és a dekorációs kellékek beszerzésében és a díszítésben is segítünk vendégeink igénye szerint és állunk rendelkezésükre egyedi étel és italkínálatunkkal.

GYEREKZSÚR
A szülinapi zsúr az az emlék, amit egész életünkre magunkkal viszünk, ezért fontos, hogy ez az ünnep tartalmas és feledhetetlen legyen. A Kállay kúria különleges helyszínt, programokat és vendéglátást kínál ezekre az alkalmakra. A 20-as éveket idéző korabeli játékok elevenednek meg, olyan eszközök - méta, bige - kerülnek a gyerekek kezébe, melyekre már csak nagyszüleink emlékeznek.



CÉGES RENDEZVÉNY
Rendezvényszervezői tapasztalatunkat és szakmai hátterünket kínáljuk ahhoz, hogy munkatársai számára tartalmas és egyben szórakoztató rendezvényeket szervezzen. A megfogalmazott cél eléréséhez mindig megtaláljuk a megfelelő lehetőséget a közösségek összehangolására jól felépített, átgondolt és szakszerűen lebonyolított rendezvénnyel, legyen az csapatépítő, konferencia, egyéb szakmai rendezvény vagy akár családi nap. Kreatív ötleteinkkel, színes programjainkkal kellemes kikapcsolódást szerzünk, hogy céges rendezvénye emlékezetes maradjon a résztvevők számára.

NOSZTALGIAUTAZÁS
Egy rövid időre úgy érezheti, hogy visszament az időben és a Kállay család meghívására egy utazáson vesz rész az eredeti Ford A modell hátsó ülésén. A sofőr kinyitja ön előtt az autó ajtaját és tájékoztatja az autóval kapcsolatos érdekességekről, miközben végighajtanak a Kállay kúria csodálatos parkjában.

CATERING
Szolgáltatási portfóliónk része a catering is, melynek keretében az alábbiakat tudjuk biztosítani:

Ültetett és svédasztalos ebéd és vacsora
Hideg büfés állófogadás
Kávészünet
Gyerekmenü
Italok nagy választéka


SZÁLLÁS
Igény esetén szállást is tudunk biztosítani 4 szobában összesen 18 fő részére.

Értékelések

Még nincs egyetlen értékelés sem.

Értékelés írása

Értékelés írásához be kell jelentkezni!